NAVI zmagal PUBG Global Championship 2022

NAVI zmagal PUBG Global Championship 2022

Rok Gumzej | 21/11/2022 12:56
  • Kopirano v odložišče

NAVI zmagal PUBG Global Championship 2022

Rusko-Ukrajinska ekipa Natus Vincere je pobrala zmago v finalni bitki za pokal svetovnega prvaka v igri PUBG.

Ta vikend je v Dubaju potekalo svetovno prvenstvo v igri PUBG. V zaključnem delu tekmovanja v battle royal igri se je pomerilo 16 ekip iz celega sveta in na koncu je s prepričljivo zmago na vrhu ostal le Natus Vincere (NAVI) s 179 točkami, kar 11 točk pred drugo uvrščenimi 17 Gaming in 18 točk pred tretje uvrščenimi Twisted Minds.

NAVI pred zadnjim dnem niso izgledali kot favoriti, a vedno bolj se je turnir bližal koncu vedno bolje jim je šlo. Od zadnjih 5 rund so zmagali kar 3 in na ostalih dveh dosegli visoko pozicijo. Četudi jih je takrat še vedno vodil kitajski 17 Gaming, so NAVI imeli prednost v količini ubitkov in za svoj dosežek dobili 11 točk. Dovolj za zmago.

Ekipa bo sedaj domov odnesla kar 1 milijon dolarjev nagrade. Ob tem bo njihov igralec Artem “xmpl” Adarkin odnesel tudi naslov najboljšega igralca (MVP) in dodatnih 10 tisoč dolarjev nagrade za svoj dosežek.

Finale je zaključil 20 dni trajajoče tekmovanje v katerem se je pomerilo skupaj 32 ekip (16 v zaključnem delu) in skupno v nagradah razdelilo 3,36 milijona dolarjev.

Povzeto po: Vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče