Kdaj pride Valorant na Xbox in PlayStation?

Kdaj pride Valorant na Xbox in PlayStation?

Goran Kužet | 24/11/2022 10:21
  • Kopirano v odložišče

Kdaj pride Valorant na Xbox in PlayStation?

V začetku leta je bilo med predstavitvijo Xboxa razkrito, da bo Xbox Game Pass sodeloval z Riotom in igralcem omogočil odklepanje posebnih ugodnosti. To vključuje odklepanje različnih paketov kart v igri Legends of Runeterra, odklepanje vseh prvakov v igri League of Legends in vseh agentov v igri VALORANT.

Poleg sodelovanja podjetja Riot z Microsoftom in Xboxom je VALORANT na Twitterju razkril, da je podjetje Riot igri dodalo dve novi ikoni za PlayStation in Xbox. Te so bile najdene v datotekah igre po izdaji popravka 5.03. Čeprav Riot ni podal uradnih izjav o prihodnjih platformah igre VALORANT, je bilo več uhajanj, ki kažejo, da bi lahko igra v bližnji prihodnosti prišla na konzole.

VALORANT je bil zaradi mešanice načina igranja z orožjem in sposobnosti že od izida primerjan z drugimi igrami FPS, kot sta Counter-Strike in Overwatch.

Medtem ko je igra Counter-Strike prav tako namenjena izključno osebnim računalnikom, je bila igra Overwatch vedno na voljo na več platformah. Igra Overwatch je bila uspešna kot igra FPS s sposobnostmi na platformah, kot je Xbox, kar daje upanje, da bo VALORANT imel podoben uspeh.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče