Video za novi singel igre Valorant Ticking Away izide danes

Video za novi singel igre Valorant Ticking Away izide danes

Alja Šavle | 31/07/2023 10:09
  • Kopirano v odložišče

Video za novi singel igre Valorant Ticking Away izide danes

Spet je čas, ko bomo celo poletje poslušali glasbene razvijalca Riot Games. Kmalu bosta izšli letošnji tematski pesmi za igri VALORANT in League of Legends.

Razvijalec iger Riot Games ponovno objavlja vsakoletna glasbena sodelovanja za prihajajoči tekmovanji VALORANT Champions in League of Legends LCS Championship.

Letošnjo himno igre VALORANT za zadnji mednarodni dogodek v sezoni 2023 sta pripravila glasbenika Grabbitz in bbno$. Videospot za pesem z naslovom "Ticking Away" naj bi bil objavljen danes (31. julija), vendar so navdušeni oboževalci iz ekipe VALORANT Leaks glasbo že dobili v roke.

Uradna izdaja, ki bo vključevala tudi do zdaj že klasični animirani video, bo predvidoma izšla danes ob 16.00 po srednjeevropskem času. Nova skladba bo izvedena tudi v živo med otvoritveno slovesnostjo finala VALORANT Champions. To ni prvo sodelovanje Grabbitza z Riotom, saj je pel že v prvi himni VALORANT Champions "Die for You".

Kar zadeva Riotovo drugo igro. Na otvoritveni slovesnosti najvišje severnoameriške lige v igri League of Legends, LCS Championship, bo nastopil afro-fusion izvajalec Thutmose. Tudi on je z razvijalci že sodeloval, ko je na finalu svetovnega prvenstva leta 2019 v Parizu nastopil kot lik Ekko v okviru virtualne hiphop skupine True Damage.

VALORANT Champions bo potekal v Los Angelesu in se bo začel 6. avgusta.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče