Bo novi agent v Valorantu s Kitajske?

Bo novi agent v Valorantu s Kitajske?

Alja Šavle | 03/10/2023 08:48
  • Kopirano v odložišče

Bo novi agent v Valorantu s Kitajske?

Zdi se, da zadnje letošnje dejanje igre Valorant prinaša novo bojno prepustnico in povsem novega agenta na obzorju. Do zdaj smo izvedeli naslednje.

Glede na to, da je do konca bojne prepustnice še nekaj dni, lahko sklepamo, da bo 3. dejanje izšlo 31. oktobra. Kar zadeva konkretne ure, so nova dejanja običajno izšla ob 23.00 po srednjeevropskem času. Bojna prepustnica za 3. dejanje epizode 7 bo verjetno naprodaj za 1.000 valorantovih točk ali približno 10 EUR.

Nedavni članek na uradnem blogu igre o stanju agentov je prektično potrdil, da je naslednji novi agent, ki prihaja v Valorant, dvobojevalec. Pri tem je bilo omenjeno, da sta od izida zadnje duelistke v igri Neon, ki se je seznamu likov pridružila 11. januarja 2022, minili že skoraj dve leti.

Članku je priložena tudi slika, na kateri sta morda prikazani hrana in roka novega agenta. Čeprav je za zdaj še prezgodaj za ugibanje, internet meni, da novi agent morda prihaja s Kitajske, saj je slika v članku poimenovana "račja kri", kar bi se lahko potencialno nanašalo na priljubljeno kitajsko pojedino.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče