Nacon FIFA 23 SDP – EŠZS

Nacon FIFA 23 SDP – EŠZS

Gašper Bakač | 24/11/2022 20:31
  • Kopirano v odložišče

Nacon FIFA 23 SDP – EŠZS

Po desetih odigranih tekmah se stvari postavljajo na svoje mesto in favoriti v obeh divizijah že prevzemajo vodilna mesta, ki vodijo v končnico in izločilne boje. Kljub temu, da je pred nami še en tekmovalni teden, stvari še niso čisto zaključene in presenečenja so še mogoča, vendar malo verjetna.

Se bo podobno zgodilo tudi na Svetovnem prvenstvu, ki pravkar poteka v Katarju? Tudi tam smo doživeli že kar nekaj presenečenj v prvem krogu, ko sta izgubili tako Argentina kot Nemčija. Bodo na koncu tudi tam favoriti vse postavili na svoje mesto? Bomo videli, dokler pa čakamo pa si lahko na spodnjem posnetku ogledate top 10 Nacon najboljših akcij in zadetkov preteklega tedna.

Tudi v tretjem tednu je si je naziv igralca tedna prislužil Žan Firšt, ki zastopa ekipo Cyber Wolves Esports in tako še naprej izvrstno formo in niza konsistentne nastope.

title

Se pa finale nacon SDP bliža hitreje kot finalne FIFA svetovnega prvenstva v Katarju. Zato naj vas še enkrat spomnimo. Naslednjo soboto 3. 12. 2022, bo v BigBangu v Ljubljani potekalo finale v živo, na katerega ste seveda vabljeni. V živo boste lahko videli najboljših osem igralcev, ki se bo potegovalo za naziv prvaka tretje sezone FIFA SDP, prav tako pa se boste lahko pomerili v zabavnih igrah s prijatelji in obenem preizkusili kar nekaj vrhunskih izdelkov Nacon.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče