Slovenija premagala Grčijo, napreduje med Top16

Slovenija premagala Grčijo, napreduje med Top16

Tomo Pejanović Nosaka | 31/01/2023 07:10
  • Kopirano v odložišče

Slovenija premagala Grčijo, napreduje med Top16

Pretekli konec tedna je slovenska Virtual Pro Gaming FIFA23 11 proti 11 reprezentanca premagala grško izbrano vrsto ter se uvrstila med najboljših 16 svetovnega prvenstva. Naša naslednja nasprotnica bo Škotska, ki je v prvem krogu izločilnih dvobojev premagala Meksiko.

 

Tekma proti Grčiji je bila napeta in vse do podaljška nismo imeli zmagovalca. Prva tekma se je končala z rezultatom 1 proti 1, povratni dvoboj pa se je prav tako zaključil z izenačenim rezultatom, zato smo videli podaljške, v katerih pa so naši reprezentanti zmogli doseči dva zadetka ter pripeljali zmago domov s končnim rezultatom 3 proti 1, oziroma 4 proti 2 v skupnem seštevku. Posnetek tekme si lahko ogledate tukaj.

 

Osmina finala proti škotski izbrani vrsti bo na sporedu 4. februarja, ura pa še ni znana. Neposredno prenos bo znova na voljo na Twitch kanalu managerja in igralca slovenske reprezentance Kachura.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče