FIFAe napoveduje partnerstvo s Calmom, aplikacijo za duševno zdravje

FIFAe napoveduje partnerstvo s Calmom, aplikacijo za duševno zdravje

Alja Šavle | 26/03/2023 10:32
  • Kopirano v odložišče

FIFAe napoveduje partnerstvo s Calmom, aplikacijo za duševno zdravje

FIFAe, e-športna podružnica zveze FIFA, se je za pokal narodov FIFAe 2023 povezala z blagovno znamko in aplikacijo Calm, ki se ukvarja z duševnim zdravjem.

V okviru partnerstva bodo vsa sodelujoča združenja članic na tekmovanju prejela dostop do premium naročnin Calm za igralce svojih reprezentanc. Samooklicana aplikacija številka ena za meditacijo in spanje je že prej sodelovala s FIFA in drugimi organizacijami, kot sta blagovna znamka napitkov CBD Trip in celo z univerzo Cincinnati v Ohiu.

Ekipe v pokalu FIFAe Nations Cup 2023 se bodo borile za del nagradnega sklada v višini 400.000 USD (~371.000 EUR). Sodelovanje s Calmom je del trenutne pobude FIFAe "Obljuba dobre igre", projekta, ki namerava platformo FIFAe uporabiti za ustvarjanje pozitivnih učinkov - s posebnim poudarkom na igralcih, skupnosti in planetu.

Francisco Cruz, glavni trener portugalske ekipe FIFAe, je o novem partnerstvu povedal naslednje: "Ker je duševno zdravje v e-športu izjemno pomembno, smo resnično navdušeni nad ponudbo Calma in FIFAe.

"To je še eno koristno orodje za izboljšanje zmogljivosti igralcev, ki jim omogoča, da se osredotočijo in uživajo v tekmovanju na najvišji ravni."


Povzeto po. vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče