Slovenija bo igrala proti Grčiji

Slovenija bo igrala proti Grčiji

Tomo Pejanović Nosaka | 27/01/2023 10:56
  • Kopirano v odložišče

Slovenija bo igrala proti Grčiji

Pred časom smo poročali o uspehih slovenske FIFA23 reprezentance in žrebu nasprotnikov za izločilne boje svetovnega prvenstva Virtual Pro Gaming. Kot omenjeno je žreb našim reprezentantom namenil Grčijo, ki se je uvrstila v končnico kot ena izmed najboljših tretjeuvrščenih reprezentanc.

"O Grški reprezentanci ne vemo prav veliko," je povedal Tim "Kachura" Snoj, in nadaljeval: "vemo samo to, da so v skupinskem delu s kar 4 proti 0 premagali turško reprezentanco, ki velja za enega izmed favoritov na tem svetovnem prvenstvu. Glede na to, da so se v izločilne boje uvrstili kot ena izmed najboljših tretje uvrščenih ekip, smo na papirju favoriti mi. Seveda bo to treba pokazati tudi na igrišču. Z vodstvom ekipe si bomo pogledali njihove tekme in naredili analizo, da se čim bolje pripravimo na sobotno srečanje. Prostora za napake več ni."

 

Dvoboj med našo izbrano vrsto in Grčijo bo potekal v soboto, 27. januarja. Prva tekma bo na sporedu ob 21:45 uri, povratna pa ob 22:10. Prenos v živo bo na voljo na tem kanalu.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče