Echo Esports zopet prvi na svetu

Echo Esports zopet prvi na svetu

Tomo Pejanović Nosaka | 24/12/2022 18:52
  • Kopirano v odložišče

Echo Esports zopet prvi na svetu

Echo Esports je včeraj pokončal zadnjega antagonista raid instance Vault of the Incarnates iz najnovejšega dodatka Dragonflight: World of Warcraft. To je že tretjič zapored, ko se je najboljša evropska WoW ekipa znašla na vrhu te slovite dirke "Race to World First".

Za pokončanje zlonamernega zmaja z imenom Raszageth the Storm-Eater je Echo Esports potreboval deset dni in 265 poskusov. Blizzard je zaradi izjemno težke prve faze bitke ob prvi ponastavitvi zmanjšal težavnost, tik pred zadnjim poskusom ekipe Echo pa je poenostavil še zadnjo fazo, kar je bila vsekakor voda na mlin za evropsko zasedbo. Dan kasneje je zmaja uspelo pokončati tudi ekipi Team Liquid, ki je s tem postala druga najhitrejša ekipa s tem dosežkom, za to pa so potrebovali 367 poskusov.

Prej omenjeno poenostavljanje je sicer dvignilo kar nekaj prahu, saj se je to zgodilo v času, ko so igralci ekipe Team Liquid spali, Echo pa se je vztrajno bližal končnemu uspehu. Kljub vsemu sta obe ekipi dokazali, da gre za daleč najboljši organizaciji v svetu World of Warcraft, tudi razlika med njima ni velika in obeta se nam zanimiv dvoboj ob naslednjem večjem patchu. Vsekakor pa so zadovoljni vsi igralci, saj bodo lahko zapustili gaming house in se za praznike odpravili domov.

 

Povzeto po: vir

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče