No Man’s Sky prihaja na Nintendo Switch

No Man’s Sky prihaja na Nintendo Switch

Gašper Bakač | 29/06/2022 14:40
  • Kopirano v odložišče

No Man’s Sky prihaja na Nintendo Switch

Raziskovalna sci-fi igra bo pristala na prenosni konzoli Nintendo 7. oktobra 2022. Glede na Hello Games bo imela Switch različica No Man's Sky vseh 20 posodobitev, ki so bile izdane, odkar je bila igra prvotno predstavljena na PlayStation 4 in PC v letu 2016.

Ko je No Man’s Sky prvič izšel, je bil sprejet z veliko negodovanja v igričarski skupnosti. Obljubljal je neskončne planete za raziskovanje, a se je ob izidu zdel ponavljajoč, prazen in brez vsebine. Od takrat se je igra izboljšala in postala je veliko bolj priljubljena. Gre za vesoljsko preživitveno igro, v katerem igralci nabirajo materiale, odkrivajo nova divja bitja in izdelujejo veliko različnih uporabnih predmetov.

Medtem ko igralci obožujejo izboljšave in posodobitve No Man’s Sky, se nekateri sprašujejo, ali bo Nintendo Switch zmogel obvladati obsežno igro.

Ne vemo še, kako bo No Man’s Sky deloval na Nintendo Switchu in ali bo prehod na novo napravo brez težav, vendar je enostavno razumeti, zakaj so nekateri v skupnosti igre zaskrbljeni. Switch je v preteklosti že prejel predelane igre, podobne velikosti kot No Man's Sky, in čeprav te igre delujejo, ne delujejo vse dobro.

Witcher 3, Outer Worlds, Elder Scrolls: Skyrim in druge igre z odprtim svetom so za mnoge frustrirajoče pri igranju na Nintendo Switchu. Nekatere od teh iger imajo med drugim težave z zmogljivostjo, veliko slabšo grafiko, nizke hitrosti sličic in dolge čase nalaganja.

No Man's Sky ni samo odprt svet, ampak ustvarja neskončno galaksijo, polno edinstvenih planetov za raziskovanje. Ali bo Nintendo Switch sposoben obvladati tovrstno igro? To trenutno ni jasno in igralci bodo morda morali počakati na preglede igre, ko bo izšla oktobra 2022, da bi se odločili, ali je vredna nakupa.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir

  • Kopirano v odložišče