Jutri se nadaljuje VCL East: Surge

Jutri se nadaljuje VCL East: Surge

Tomo Pejanović Nosaka | 27/01/2023 11:39
  • Kopirano v odložišče

Jutri se nadaljuje VCL East: Surge

Po osmih krogih lige VCL East: Surge se obe slovenski organizaciji držita dobro, jutri pa se bosta pomerila medseboj na dobro poznanem derbiju. Volkovi trenutno zasedajo drugo mesto na lestvici, Diamanti pa peto, razlika med njima pa je 3 točke. Nasploh so razlike med ekipami majhne in vsaka točka je pomembna v borbi za končnico.

 

Derbij slovenskih organizacij bo na sporedu ob 20:00 uri, dan kasneje, v nedeljo 29. Januarja, pa se bo Cyber Wolves 18:00 uri pomeril proti B8 Esports, Diamanti pa ob 21:00 proti prvouvrščenemu Acendu, ki je po odličnemu začetku doživel dva poraza.

title

 

Patrik “Patix” Rozman, ki je že dlje časa član ekipe Diamant Esports, pravi, da s trenutnim izkupičkom 4 zmage in 4 porazi ni najbolj navdušen, a dodaja, da bi lahko bilo tudi slabše. Za ta konec tedna si želi premagati Acend in s tem pokazali kaj zmorejo, medtem ko v dvoboju proti volkom pripisuje enake možnosti obem ekipam. “Bootcamp je bil odličen, ampak sem malo pogrešal igranje od doma,” zaključuje Patrik Rozman.

 

Kapetan ekipa Diamant Esports, Tilen “Grmekista” Grmek, pa je povedal, da je z začetkom 4 – 4 delno zadovoljen, ampak misli, da bi lahko bili tudi 6 – 2. “Tako kot vedno od prihajajočih tekem pričakujem težko igro, ker trenutno lahko zmaga katera koli ekipa,” je mnenja Grmekista. O ekipnem bootcampu, ki se je končal pretekli ponedeljek, pa pravi, da je bilo super, saj so vložili veliko časa v igranje in priprave proti nasprotnikom, kar jim bo prišlo prav tudi sedaj, ko so se odpravili domov.

 

Tekme lige VCL East: Surge lahko gledate na YouTube kanalu Valorant Balkan League, ali pa na uradnem Twitch kanalu lige.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče