Sony sprašuje, če se dobro počutiš, ko ti pride?

Sony sprašuje, če se dobro počutiš, ko ti pride?

Alja Šavle | 19/11/2023 10:50
  • Kopirano v odložišče

Sony sprašuje, če se dobro počutiš, ko ti pride?

Sony je z novo objavo na svojem profilu omrežja X presenetil splet, saj se spremno besedilo objave sliši izredno neprimerno za vse, ki jim po glavi rojijo poredne misli.

Na računu PlayStation UK je bil nedavno objavljen videoposnetek, ki prikazuje PS VR2 v akciji, s pripisom:

"Ali se zaradi izganjanja dobro počutite? Kaj pravite na mapiranje globin neraziskanega vesolja? In uspešno izogibanje spopadom z orožjem? Potopite se v navidezni svet kot še nikoli prej s temi #PSVR2 igrami."

V videoposnetku so seveda prikazane različne igre za PS VR2, med katerimi je tudi igra o izganjanju duhov Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord and Journey to Foundation.

Debato na spletu je zanetil začetek besedila “Does busting make you feel good?”, ki zveni nekoliko sumljivo, če poznaš različne kontekste in pomene za besedo “busting”. Besedna zveza "busting makes me feel good" izvira iz glasbene spremljave filma Izganjalci duhov (Ghostbusters) in se nanaša na "ghost busting" ali izganjanje duhov. Ker je internet takšen, kot je, je marsikateri spletni sporočilo namenoma napačno razumel kot namig na "nut busting", kar je evfemizem za ejakulacijo.

Zaradi dvojnega pomena besede "busting" je fraza "Does WHAT" trenutno v trendu na portalu X z več kot 185.000 objavami na temo. Večina objav so le šokirani odzivi in memi na objavo profila PlayStation UK. In to je verjetno odziv, na katerega je upala Sonyjeva marketinška ekipa, saj je vroča razprava vse spomnila, da PS VR2 obstaja.

PlayStation VR2 je izšel v začetku letošnjega leta in igralcem omogoča, da se potopijo v poglobljeno izkušnjo navidezne resničnosti. PS VR2 v Sloveniji stane približno 599,90 EUR. Pri takšni ceni pa žal nismo prepričani, da bo še tako spretno trženje na družbenih omrežjih sploh pomagalo.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče