Alter ego Timothéeja Chalameta je podelil nagrado za igro leta

Alter ego Timothéeja Chalameta je podelil nagrado za igro leta

Alja Šavle | 09/12/2023 15:01
  • Kopirano v odložišče

Alter ego Timothéeja Chalameta je podelil nagrado za igro leta

Mediji zagotovo radi poudarjajo, kadar so veliki hollywoodski igralci navdušeni nad igrami. Henry Cavill, Mila Kunis, Joe Manganiello, Vin Diesel in zdaj še Timothée Chalamet. Očitno se je zvezdnik filma Dune na YouTubu nekoč predstavljal pod imenom ModdedController360.

title

Chalamet je v svoji mladosti kot anonimni youtuber zaslužil približno 30 dolarjev z zdaj ukinjenim kanalom o modifikacijah ploščka za Xbox 360 z imenom ModdedController360. Prejšnji mesec je Xbox hitro izkoristil priložnost in napovedal sodelovanje z Warner Bros. v čast Chalametovega prihajajočega filma Wonka. Med promocijo je Xbox ustvaril svoj prvi uradni užitni krmilnik in čokoladno konzolo, ki ju je navdihnil film.

Zdaj je Chalametova nerdovska preteklost ponovno prišla na površje med nedavno prireditvijo nagrad The Game Awards. Chalameta so k podelitvi nagrade za igro leta poklicali z njegovim youtubarskim alter egom ModdedController360.

Igralec je zmagovalca napovedal z mislijo: "Domišljija, strast in tehnična briljantnost šestih nominirancev za igro leta so bili resnično navdihujoči."

Velik dan tako za uporabnika ModdedController360 kot za zmagovalca GOTY, podjetje Larian Studios.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče