Back 4 Blood ne bo več vstal od mrtvih

Back 4 Blood ne bo več vstal od mrtvih

Alja Šavle | 03/02/2023 12:52
  • Kopirano v odložišče

Back 4 Blood ne bo več vstal od mrtvih

Turtle Rock Studios je nedavno napovedal konec podpore za igro Back 4 Blood, kar pomeni, da igra ne bo več dobivala novih posodobitev ali vsebine.

Razvijalec Turtle Rock Studios je novico objavil na svoji spletni strani:

»Ta faza naše vojne proti zombijem se zdaj zaključuje. Turtle Rock Studios je za studio, ki ustvarja igre AAA, pravzaprav precej majhen. Nimamo dovolj ljudi, da bi lahko nadaljevali z delom na vsebini Back 4 Blood, medtem ko pripravljamo drugo igro - da, drugo igro! Čas je, da sklonimo glave, se vrnemo v laboratorij in se lotimo dela na naslednji veliki stvari.«

V igričarskem kolektivu je očitno, da se je, raje kot osebja za igro, iztekla njena življenjska doba. Po objavi razvijalcev so se na strani igre na platformi Steam pojavile nove recenzije igralcev. Nekateri so jo označili za prazno, drugi pa za opuščeno.

Iz kakršnega koli razloga že, igri Back 4 Blood ni uspelo povrniti čarobnega dotika predhodnika, saj je igra Left 4 Dead 2 v času pisanja tega članka živa (ha, ha) in uspešna s približno 30.000 povprečnimi igralci na mesec, medtem ko jih Back 4 Blood s težavo ohranja približno desetkrat manj.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče