Sonyjev šef menda sploh noče skleniti novega dogovora o igri CoD

Sonyjev šef menda sploh noče skleniti novega dogovora o igri CoD

Goran Kužet | 15/03/2023 09:54
  • Kopirano v odložišče

Sonyjev šef menda sploh noče skleniti novega dogovora o igri CoD

Preteklo leto je bilo napeto med dvema velikanoma na področju iger, saj je Sony skušal na vsak način preprečiti Microsoftov prevzem družbe Activision Blizzard.

Po besedah vodje podjetja Activision Blizzard, ki je za zdaj v sredini, je vodja podjetja Sony Interactive zelo jasno poudaril, da bo ustavil dogovor ne glede na to, kakšen dogovor bo predlagal Microsoft.

Lulu Cheng Meservey, podpredsednica za korporativne zadeve pri družbi Activision, je v nedavnem tvitu zapisala, da obstaja razlog, zakaj Sony ne bo popustil, čeprav sta Microsoft in Activision obljubila dolgoročni dostop do igre Call of Duty.

Meservey je nadaljevala, da so trenutni dogovori, ki sta jih obe podjetji ponudili Sonyju, boljši od vsega, kar imata pravico ponuditi.

Ni jasno, ali je to res ali ne, vendar pa za Sony ni videti dobro, da mu ponujajo oljčne vejice in jih ta zavrača. Zdi se, da je to postala Ryanova naloga, da zagotovi, da se ta nakup ne bo izvedel.

Ker je Ryan vodja Sonyja v Ameriki, bodo vodilni verjetno jezni, če bo prišlo do večjega nakupa, ki bo porušil sedanji položaj PlayStationa na trgu.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče