Diablo 4 Beta: Kako odkleniti vse nagrade?

Diablo 4 Beta: Kako odkleniti vse nagrade?

Alja Šavle | 20/03/2023 13:48
  • Kopirano v odložišče

Diablo 4 Beta: Kako odkleniti vse nagrade?

Blizzard udeležencem beta različice igre Diablo 4 ne dovoli, da bi po omejenem preizkusnem obdobju obdržali svoje like. Namesto tega ponuja nekaj tolažilnih nagrad za vse, ki v beta različici vztrajajo dovolj dolgo.

Igralci, ki bodo sodelovali v zgodnjem dostopu in odprti beti igre Diablo 4, bodo prejeli tri nagrade, ki jih bodo lahko uporabili pri končni izdaji igre Diablo 4. Te vključujejo naziv “Initial Casualty”, naziv “Early Voyager” in kozmetično nagrado Beta Wolf Pack. Nazivi so le oznake, ki jih lahko igralci dodajo ob imena svojih likov, medtem ko je Beta Wolf Pack nahrbtnik, sestavljen iz volčjega mladiča v zibelki, ki si ga lik lahko nadane na hrbet.

Naziv Initial Casualty je mogoče zlahka pridobiti. Priti morate v mesto Kyovashad, ki bo igralcem služilo kot glavno središče med začetnimi pustolovščinami, in naziv bo vaš.

Naslednji dve nagradi, naziv Early Voyager in kozmetični dodatek Beta Wolf Pack, sta zaklenjeni za 20. stopnjo. Če dosežete to raven, bosta nagradi dodani na vaš račun. Ko igralec z enim likom doseže te mejnike, bo nagrade prejel ob prvem zagonu igre Diablo 4 po izidu 6. junija 2023.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče