Snoop Dogg ob finančnih težavah organizacije FaZe Clan prekinil sodelovanje

Snoop Dogg ob finančnih težavah organizacije FaZe Clan prekinil sodelovanje

Goran Kužet | 14/04/2023 09:37
  • Kopirano v odložišče

Snoop Dogg ob finančnih težavah organizacije FaZe Clan prekinil sodelovanje

Snoop Dogg je znan kot podjetnik, ki izkorišča različne priložnosti za zaslužek dodatnega denarja. V zadnjih letih se je zanimal tudi za igre in se pojavil v igri Call of Duty ter podpisal pogodbo s FaZe Clanom. Vendar se zdi, da je to sodelovanje zaključeno, saj je Snoop zapustil finančno obremenjeni FaZe.

Lani je Snoop Dogg postal novica, ki se je širila kot požar, ko je Forbes poročal, da je FaZe kot del njegove pogodbe z njim dal 1,9 milijona dolarjev v delnicah in mu omogočil sedež v upravnem odboru. Njegov sin, žena in manager pa so tudi prejeli delnice v skupni vrednosti 248.000 dolarjev, bodisi neposredno ali preko podjetij, ki jih upravljajo.

V videu zgoraj je nekdo raziskal zadevo in kot pravi naj bi Snoop en dan pred poročilom dal odstopno izjavo in pobral 2 milijona dolarjev.

Nedavna poročila o organizaciji so bila pozitivna, saj je FaZe podpisal ekipo NICKMERCS-a poleg svoje obstoječe tekmovalne ekipe Apex Legends in zmagal na CS:GO ESL Pro League pred nekaj tedni. Vendar ni jasno, ali bodo ti uspehi dovolj, da bodo zmanjšali negativni vtis, ki ga je Snoop Dogg zapustil. Poleg tega se je moral spoprijeti tudi z nedavnimi pozivi njegovih lastnih članov, kot sta Rain in Teeqo.

Snoop Dogg ni javno komentiral svojega odhoda iz FaZe Clana, razen v uradni izjavi, da je odstopil 29. marca, in da odstop ni bil posledica nesoglasij med FaZe in njim.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče