PlayStation oklepi prihajajo v Destiny 2

PlayStation oklepi prihajajo v Destiny 2

Alja Šavle | 23/05/2023 08:44
  • Kopirano v odložišče

PlayStation oklepi prihajajo v Destiny 2

Destiny 2 je dan pred izidom nove sezone Season of the Deep napovedal, da bo organiziral crossover s konzolo PlayStation. Natančneje, prinesli bodo kozmetiko, ki so jo navdihnile različne igre za PlayStation. Kozmetika bo na voljo od 23. maja 2023 ob 19. uri po srednjeevropskem času.

Preobleke so galaktične verzije kostumov nekaterih najbolj prepoznavnih likov japonske konzole. Od leve proti desni imamo Titana, oblečenega v oklep, ki ima značilno obrazno barvo Kratosa iz igre God of War. Nato imamo lovca z oklepom, ki je podoben Aloy iz igre Horizon Zero Dawn. Nazadnje pa imamo coprnika z japonsko navdihnjenim oklepom, ki naj bi bil videti kot Jin Sakai iz igre Ghost of Tsushima. Poleg tega ima Duh, ki lebdi za njimi, na sebi gobo Cordyceps iz serije The Last of Us.

Uradne najave glede cene kozmetičnih izdelkov še ni bilo. Vendar pa je zelo verjetno, da bo njihova cena podobna kot pri prejšnjih kozmetičnih izdelkih za crossover. Ti običajno stanejo približno 2.000 srebrnikov ali 20 evrov.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče