Najboljše igre, predstavljene na dogodku PlayStation State of Play

Najboljše igre, predstavljene na dogodku PlayStation State of Play

Alja Šavle | 15/09/2023 09:23
  • Kopirano v odložišče

Najboljše igre, predstavljene na dogodku PlayStation State of Play

Sinoči je Sony organiziral še en dogodek State of Play, na katerem je predstavil prihajajoče igre za PlayStation 5 in PlayStation 4.

Na dogodku so videli posnetke razširitev za Resident Evil 4 in Tales of Arise, še en pogled na dobesedni simulator hoje in en epski, mega velik napovednik za Final Fantasy VII Rebirth, ki bo izšel na dveh ploščah 29. februarja prihodnje leto.

Baby Steps
Od razvijalcev, ki so vam prinesli Getting Over It in APE OUT, prihaja nov način mučenja. Baby Steps je videti, kot da je bil zasnovan, da postane naslednji trend na Twitchu.

Resident Evil 4
Capcom je napovedal različico za VR in DLC za predelavo igre RE4. Razširitev Separate Ways pripoveduje vzporedno zgodbo z glavnimi dogodki v igri RE4.

Avatar: Frontiers of Pandora
V svetu Jamesa Camerona lahko zdaj postaneš Na'vi in raziskuješ zahodno mejo v igri Avatar: Frontiers of Pandora. Igraš kot otrok dveh svetov, ki se je rodil kot Na'vi, a ga je vzgojila RDA. Petnajst let po ugrabitvi se osvobodiš in se moraš ponovno povezati s svojo izgubljeno dediščino.

Tales of Arise - Beyond the Dawn
Za Tales of Arise prihaja nova razširitev DLC, v kateri se bo boj za mir znova začel.

Final Fantasy VII Rebirth
Po pobegu iz distopičnega mesta Midgar se Cloud in njegovi prijatelji odpravijo na potovanje po planetu. V živahnem in obsežnem svetu nas čakajo nove pustolovščine s čokoboji in široko ekipo likov. Igralci, ki še niso igrali predelave Final Fantasy VII, lahko prednaročijo paket Twin Pack, ki za isto ceno vključuje tako Final Fantasy VII Remake Intergrade kot Final Fantasy VII Rebirth.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče