Caedrel je naveličan trenutne mete na botu v profesionalnih igrah LoL

Caedrel je naveličan trenutne mete na botu v profesionalnih igrah LoL

Alja Šavle | 05/06/2023 10:30
  • Kopirano v odložišče

Caedrel je naveličan trenutne mete na botu v profesionalnih igrah LoL

Zdi se, da trenutna meta v e-športnem okolju igre League of Legends jezi tako gledalce kot komentatorje, ker je vedno enaka.

Po zaključku MSI 2023 je v igri League of Legends izšel največji popravek leta. Popravek 13.10 je uvedel številne spremembe, ki pa še niso stopile v veljavo v profesionalnem okolju. V e-športnih tekmovanjih že nekaj mesecev spremljamo iste prvake v istih vlogah, kot sta Zeri in Yuumi na botu, strokovnjaki igre League of Legends pa postajajo vedno bolj živčni od dolgčasa do razočaranja.

Med njimi je tudi komentator evropskega LEC Caedrel, ki je postal glavna tema na Redditu potem, ko je zaokrožil njegov posnetek reakcije na draft fazo srečanja med EDG in TES v LPL.

"Če vidim Zeri in Yuumi proti Apheliosu in Lulu že osmi mesec zapored..." je komentiral Caedrel, ne da bi dokončal stavek in namesto tega začel spuščati zvoke dirkalnika. Na koncu videoposnetka si na oči natakne slušalke in zaključi: "Spravite me od tu."

Tudi uporabniki Reddita, ki so razpravljali o videoposnetku, so imeli o situaciji veliko povedati.

title

"V igri je 163 prvakov, vendar bi jih lahko bilo v profesionalni igri tudi samo 20," je dejal eden od njih.

"Prosim, da vse te prvake okrnite, saj je profesionalna igra v zadnjih mesecih postala tako zanič," je dejal drugi.

Spet tretji uporabnik je delil nekoliko bolj konstruktiven pogled:

"Tudi profesionalci ne eksperimentirajo vse preveč. Za določene prvake obstajajo protiukrepi, ki jih ne igrajo, ker ti protiukrepi niso meta in se ne potrudijo, da bi se jih naučili.

Vem, da se s tem strinja veliko ljudi, vendar je tako dolgočasno, ko lahko celo mi, redditorji, večino časa lahko uganemo, kakšen bo draft."

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče