Na splet so pricurljale slike nove CoD igre Modern Warfare 3

Na splet so pricurljale slike nove CoD igre Modern Warfare 3

Alja Šavle | 19/07/2023 08:49
  • Kopirano v odložišče

Na splet so pricurljale slike nove CoD igre Modern Warfare 3

Čeprav Activision ni napovedal ničesar v zvezi z igro Call of Duty 2023, so se pojavile informacije, da bo letošnja igra Call of Duty zgolj predelava igre Modern Warfare 3. Na splet so pricurljale slike, ki nam nudijo prvi pogled na nekatera orožja in celo nove mehanike v igri.

Različni viri so pokazali nekatera orožja, strelišče in celo novo vrsto opreme, imenovano "Gear", ki naj bi nadomestila sistem dodatkov, a delovala enako.

Po besedah uporabnika Twitterja BobNetworkUK, ki je že nekajkrat razkril legitimne informacije o igri Call of Duty, bodo orožje in celo operaterji iz igre Modern Warfare 2 preneseni v igro Modern Warfare 3. To bi lahko pomenilo, da bodo načrti in vsi paketi operaterjev, ki so jih igralci kupili v Modern Warfare 2, na voljo tudi v letošnji iteraciji.

 

title

Activision slik in informacij ni potrdil, zato jih za zdaj jemljite z rezervo. Kljub temu vsako leto prihaja do uhajanja informacij o igri Call of Duty, ki so običajno točne, zato domnevamo, da so tudi te informacije legitimne.

Neuradne slike so bile umaknjene kmalu po tem, ko so bile deljene, kar morda potrjuje, da je letošnji Call of Duty res Modern Warfare 3. Upajmo, da bo Activision kmalu delil tudi uradno objavo.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče