Za dokončanje vseh nalog v igri Baldur's Gate 3 bo potrebnih približno 200 ur

Za dokončanje vseh nalog v igri Baldur's Gate 3 bo potrebnih približno 200 ur

Alja Šavle | 05/07/2023 10:52
  • Kopirano v odložišče

Za dokončanje vseh nalog v igri Baldur's Gate 3 bo potrebnih približno 200 ur

Različica igre Baldur's Gate 3 za zgodnji dostop je bila izdana 6. oktobra 2020 in vsebuje le prvo dejanje igre, ki naj bi obsegalo približno 25 ur vsebine in eno petino zemljevida sveta igre. Mi smo igro smo v zgodnjem dostopu igrali več kot 140 ur.

V nedavnem intervjuju za IGN je razvijalec Baldur's Gate 3 Larian studios povedal, da je za dokončanje igre v povprečju potrebnih od 75 do 100 ur.

»To je, če ne narediš vsega, ampak greš le skozi igro," je še pojasnil ustanovitelj in ustvarjalni direktor studia Larian Swen Vincke. "Nekateri ljudje bodo to presegli, tisti, ki bodo želeli narediti vse. Mislim, da bodo verjetno dosegli 200 ur. V povprečju vidimo, da ljudje, ki gredo skozi igro, porabijo od 75 do 100 ur.«

Larian pričakuje, da bodo ob izidu igre Baldur's Gate 3 prisotni različni igralni stili. Tisti, ki igro igrajo v večigralskem načinu, lahko na primer potrebujejo več kot leto dni, da jo dokončajo, saj morajo organizirati redne seanse s prijatelji.

»Obstaja več načinov igranja, kajne?" Vincke je dejal. "To smo videli pri igri [Divinity: Original Sin 2] in nič drugače ne bo niti tukaj. Ljudje, ki bodo igrali v igri za več igralcev, si bodo vzeli leto, leto in pol. Naredili bodo svoje redne seje, na katerih bodo igrali kot pri D&D.«

"Še vedno je precej ljudi, ki igrajo DOS2 in še vedno odkrivajo nove stvari, ki so v njem. Ta igra je bistveno večja in ima tudi bistveno več globinskih plasti. Mislim, da je ne boste končali v enem mesecu, to hočem povedati."

Larian je datum izida različice za osebne računalnike prestavil za mesec dni, z 31. avgusta na 3. avgust, da bi se izognil trčenju s prihajajočim Bethesdinim velikanom Starfield v začetku septembra. Različica za PlayStation 5 je pa bila zamaknjena na 6. september.

 

Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče