Delaš v e-športu? Ne zamudi dogodka ESI London

Delaš v e-športu? Ne zamudi dogodka ESI London

Alja Šavle | 24/08/2023 09:06
  • Kopirano v odložišče

Delaš v e-športu? Ne zamudi dogodka ESI London

Esports Insider je pravkar razkril letošnje govorce na ESI London. Če iščeš zaposlitev v industriji e-športa ali želiš navezati stike, je to pravi kraj zate.

ESI London 2023 se vrača med 19. in 20. oktobrom, ko bo v BOXPARK Wembley že tretje leto zapored pripeljal svetovni festival industrije e-športa in videoiger. Dogodek je obvezna destinacija za vse, ki želijo biti del e-športne industrije, saj ponuja tematska predavanja, strokovno vodene delavnice in predstavitve. Skupaj lahko na dogodku pričakujemo več kot 700 blagovnih znamk, ekip, založnikov, medijev, ustvarjalcev, investitorjev in drugih.

title

Na dnevnem redu prvega dne bodo predavanja govorcev iz podjetij, kot so EA SPORTS, Pringles, Invictus Games, G2 Esports, Logitech G in NASEF. Med drugim bomo lahko poslušali predstavitev o prihodnosti e-športa v igri Counter-Strike in novi dobi nogometnih franšiz z igro EA SPORTS FC. Drugi dan sejma ESI London bo namenjen predavanjem in delavnicam za ustvarjalce vsebin, osredotočenih na videoigre. Oglej si celoten dnevni red ESI London tukaj.

Dogodek bo poleg mreženja, panelov, predstavitev in razstavnega območja ponudil tudi nekaj zabavnih stranskih vsebin, prijateljskih tekmovanj, VR dejavnosti in aktivacij blagovnih znamk. To bo največji dogodek podjetja Esports Insider, ki bo obsegal približno 20.000 kvadratnih metrov dogajanja.

Za več informacij o ESI London 2023 in nakup vstopnic obiščite uradno spletno stran dogodka.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče