Just Dance 2024 uvaja baročne ritme

Just Dance 2024 uvaja baročne ritme

Alja Šavle | 30/09/2023 08:26
  • Kopirano v odložišče

Just Dance 2024 uvaja baročne ritme

Ubisoftova franšiza glasbenih videoiger Just Dance bo v svoji najnovejši izdaji Just Dance 2024 ponovno predstavila glasbo 18. stoletja s sodobnim pop pridihom. Nova mapa Baroque Beats: A Night in Chateau de Versailles je bila razvita v sodelovanju s francoskim Nacionalnim centrom za kinematografijo in gibljive slike (CNC) ter palačo Versailles.

Na novem poligonu se bodo igralci gibali po svetovni dediščini, palači Versailles, kjer so vidno predstavljena različna slikovita območja, kot so čudoviti vrtovi, vodnjak Latona in veličastna Zrcalna dvorana.

Na tem posebnem poligonu sta poudarjeni dve baročni glasbeni deli, in sicer Lullyjev "Marche Turque" (Turški marš) in Rameaujeva "Les Sauvages" (Divjaki). Kar zadeva koreografijo, pričakujte veliko tradicionalnih plesnih gibov, pomešanih s priljubljenimi pop elementi.

Poleg povsem nove mape bo v najnovejši različici franšize Just Dance izšlo skupno 40 novih pesmi in vesolj, v katerih bodo igralci lahko uživali, ko bodo plesali do vrha lestvice v igri.

Just Dance 2024 Edition bo predvidoma izšla 24. oktobra 2023. To bo odlična vadba za športnike, ki se želijo pridružiti olimpijskim in paraolimpijskim igram v Parizu leta 2024, da bi tekmovali v tej novi disciplini.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče