Netflix bo zamenjal Witcherja Henryja Cavilla z Liamom Hemsworthom

Netflix bo zamenjal Witcherja Henryja Cavilla z Liamom Hemsworthom

Nuša Klepec | 30/10/2022 22:36
  • Kopirano v odložišče

Zvezdnik, ki je nedavno potrdil, da se vrača kot Superman v prihodnjih DC filmih, ne bo igral Geralta v četrti sezoni.

Netflix je objavil, da se vrača s četrto sezono The Witcher, a tej odlični novici je sledilo razočaranje, saj so potrdili tudi, da se Henry Cavill ne bo vrnil v 4. sezono. Namesto njega bo novi belolasi ubijalec pošasti Geralt iz Rivie postal Liam Hemsworth.

Netflixova priredba priljubljenih knjig o Witcherju se je začela predvajati v 2019 in je hitro postala izjemno gledana, pri čemer so mnogi hvalili predvsem stoičen, a očarljiv pogled Henryja Cavilla na belolasega veščeca Geralta. Od prve sezone naprej je The Witcher postal verodostojna franšiza za Netflix, kar je pripeljalo do več sezon, animejev, filmov in celo izpeljanke, prijazne otrokom. Fantazijska franšiza raste, zvezda izvirne serije pa odhaja.

Na Twitterju je Netflix potrdil, da se bo Cavill umaknil iz vloge po predvajanju tretje sezone Witcherja, v četrti sezoni pa bo njegovo belo lasuljo in hude meče prevzel Liam Hemsworth in se pridružil družini veščecev.

 

title

Henry Cavill je o svojem odhodu povedal:

»Moje potovanje kot Geralt iz Rivie je bilo polno pošasti ter pustolovščin, a žal bom odložil svoj medaljon in svoje meče za četrto sezono. Kot pri največjih literarnih likih predajam baklo s spoštovanjem do časa, ki sem ga porabil za upodobitev Geralta, in navdušenjem, da vidim Liamov pogled na tega najbolj fascinantnega človeka. Liam, moj dobri gospod, ta lik ima tako čudovito globino zanj, uživaj v potapljanju vanj in opazovanju, kaj vse lahko najdeš.«

Hemsworth, tudi sam oboževalec Witcherja, je prav tako delil izjavo o presenetljivi novici, v kateri je dejal, da je že leta oboževalec Cavillovega pogleda na lik in da ga je navdihnila njegova igra in to, kar je doprinesel liku. 

»Morda moram zapolniti nekaj velikih škornjev, vendar sem resnično navdušen, da bom stopil v svet Witcherja.«

Res je – v kakšni drugi situaciji bi bili seveda vedno veseli Liama Hemswortha, ki upodablja praktično kogarkoli, a Cavill je bil v svoji vlogi resnično izjemen in Hemsworth bo imel precej težko nalogo, če bo želel zapolniti njegovo mesto.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Članek povzet po: vir.

  • Kopirano v odložišče