Top 7 serij za geeke, ki izidejo v letu 2024

Top 7 serij za geeke, ki izidejo v letu 2024

Alja Šavle | 23/12/2023 15:02
  • Kopirano v odložišče

Top 7 serij za geeke, ki izidejo v letu 2024

Ljubitelji fantazije, ZF, superjunakov in vsega nadnaravnega se lahko veselijo še enega leta, polnega geekovske vsebine. Tako Marvel kot DC bosta postregla z novo serijo. V prvi z imenom Echo bomo spremljali Mayo Lopez iz serije Hawkeye, ki tokrat dobiva svoj naslov. DC pa pripravlja zgodbo, ki nadaljuje dogodke filma The Batman s Pingvinom v glavni vlogi.

Kar se tiče nadaljevanj in ustaljenih franšiz, Star Trek dobiva peto sezono, Zmajeva hiša se spet vrača z drugo sezono, The Walking Dead pa (ironično) nikakor noče umreti, in naj bi z The Ones Who Live dokončno poskušal zaključiti zgodbo Ricka in Michonne.

Veliko bolj nas zanima, kako se bo odrezal Netflixov Avatar: The Last Airbender, predvsem v primerjavi s poraznim filmom iz leta 2010 in priznajmo si, nenavdihnjenim nadaljevanjem The Legend of Korra.

Pod vprašajem je tudi Amazonov Fallout. Čeprav je Prime Video s serijo The Last of Us dokazal, da vsaj približno razume, kako je treba izpeljati adaptacijo igre, ostajamo spletni uporabniki skeptični. Delno, ker pričakujemo nekaj manjših sprememb v že ustaljenem delu zgodbe, delno pa zato, ker nas je Bethesda še prevečkrat razočarala.

  • Kopirano v odložišče