Oboževalci Valoranta niso navdušeni nad Valkyraenim in iiTzTimmyjevim prizorom v novi komediji Marka Wahlberga

Oboževalci Valoranta niso navdušeni nad Valkyraenim in iiTzTimmyjevim prizorom v novi komediji Marka Wahlberga

Alja Šavle | 24/12/2023 09:23
  • Kopirano v odložišče

Oboževalci Valoranta niso navdušeni nad Valkyraenim in iiTzTimmyjevim prizorom v novi komediji Marka Wahlberga

Po igri Fortnite v zadnjem delu Maščevalcev se zdi, da se je tudi Valorant zapisal v filmsko zgodovino. V prizoru iz nedavnega filma Marka Wahlberga (Ted) z naslovom Družinski načrt so igralci opazili nekaj znanih obrazov.

V začetku tega tedna je bil na Apple TV+ objavljen akcijski komični film z Wahlbergom v glavni vlogi z naslovom Družinski načrt. Posnetek iz filma je kmalu postal viralen, vendar iz napačnih razlogov. V zmedenem prizoru sta poleg nekaterih profesionalnih igralcev igre Valorant nastopila tudi znana streamerja Valkyrae in iTizTimmy.

Po uradnem povzetku film govori o nekdanjem vrhunskem morilcu, ki živi kot oče iz predmestja in mora s svojo nič hudega slutečo družino pobegniti, ko ga dohiti njegova preteklost. Zanimiva premisa, vendar geeke je bolj pritegnila stranska zgodba o sinu Wahlbergovega lika, Kylu "Kyllboiju" Morganu (Van Crosby), ki želi postati profesionalni e-športnik v igri Valorant.

V enem od prizorov v filmu se Kyllboi udeleži tekme LAN v Las Vegasu in uspe sam obrniti igro ter zmagati nasprotnike. A dejanskim igralcem Valoranta, ki so si ogledali sceno, nekaj ni bilo všeč.

V posnetku se Kyllboi s streamerko Valkyrae, ki naj bi igrala vlogo profesionalne e-športnice, pomeri z ustvarjalcem vsebine Timmyjem, ponovno e-športnikom v filmu. Vendar je sestava Valkyraene ekipe milo rečeno malce nenavadna. Igra se odvija na mapi Breeze, v ekipi Valkyrae pa igrajo Chamber, Cypher, Harbor, Fade in Sage, kar je zelo vprašljiva izbira likov.

Na YouTubu je komentiranje posnetka onemogočeno, na omrežju X pa je videov vzetih iz scene o Valorantu veliko in kritike so ostre. Eni igričarji opozarjajo na to, kako Valkyrae Kyllboiju reče, da sta ostala samo dva sovražnika, medtem ko takoj zatem Kyllboi odstreli tri in zmaga igro. Ali pa dejstvo, da je čin igralcev sumljivo nizek za profesionalni turnir.

"Najbolj smešno je, da naj bi bil v filmu sin res dober v Valorantu (odzivi gledalcev nanj in komentarji), Vallyrae pa pove, da je Ascendant 3," pravi eden od uporabnikov X. Ascendant 3 sicer ni slaba uvrstitev, a še zdaleč ni dovolj za profesionalno igro.

"Najbolj kremž s*anje, kar sem jih videl," pravi drugi.

Nekateri uporabniki so preprosto zmedeni: "Uporaba Chamberjeve kinematografske scene sredi igre, tudi ta comp in strati so tako zmedeni, da sem prepričan, da sta bila tudi Timmy in Rae pri snemanju tega zmedena, ker nima smisla."

Kljub temu bi lahko bilo veliko slabše. Snemalci so imeli pri sceni vendarle pomoč poznavalca. Mistic iz ekipe Team Liquid je pri snemanju sodeloval kot svetovalec.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče