Posodobitev Dead by Daylight Forged in Fog v igro vnaša še več groze

Posodobitev Dead by Daylight Forged in Fog v igro vnaša še več groze

Gašper Bakač | 25/11/2022 14:19
  • Kopirano v odložišče

Posodobitev Dead by Daylight Forged in Fog v igro vnaša še več groze

Poleg tega bodo igralci odkrili povsem nov zemljevid za raziskovanje, imenovan The Shattered Square. Forged in Fog je zdaj na voljo na vseh platformah. Igralci na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch in PC prek Steam, Epic Games Store in Windows Store se lahko takoj potopijo v dogajanje.

DbD se spušča v nov žanr groze: srednjeveška grozljivka. »Ta tema je neznano ozemlje v našem vesolju,« pojasnjuje Dave Richard, kreativni direktor za Dead by Daylight. »Uresničitev teh dveh konceptov je bila vznemirljiva in zelo sem ponosen na to, kar smo dosegli.« Ti žanrski elementi so očitni v celotnem The Shattered Square, kjer še vedno žarijo pepel požganih zgradb, ostanki Vitezovega usodnega obiska ... in od takrat zaznamovani s prehodom »The Entity.«

Vitez je najnovejši morilec v igri in prinaša nekaj novih trikov. Poveljuje trojici zaveznikov: Carnifex, Assassin in Jailer. Na poti lahko uporabi svojo lastno edinstveno moč, da vrže zastavo, ki prikliče stražarja, ki ga nadzoruje AI. Neprevidni preživeli bodo ujeti v mrežo, če ne bodo previdni. Straža lahko pregleduje, patruljira, lovi in ​​zasleduje preživele. Prav tako lahko poškoduje palete in generatorje. Ključno za Preživele je, da prelisičijo Stražarja tako, da ostanejo živi, ​​dokler se časovnik ne izteče, odpnejo drugega Preživelega ali prevzamejo zastavo, ko je aktivirana.

Novi Survivor se imenuje Vittorio Toscano. Je učenjak, ki išče starodavne skrivnosti, ki bodo svetu prinesle mir in harmonijo. Toscano in The Knight sta se dobro razumela, dokler ni šlo nekaj narobe. Med ekspedicijo je Vitez razkril svoje prave namere,...

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: Behavior Interactive

  • Kopirano v odložišče