Svet igrač decembra prihaja v Disneyjev Dreamlight Valley

Svet igrač decembra prihaja v Disneyjev Dreamlight Valley

Gašper Bakač | 25/11/2022 14:25
  • Kopirano v odložišče

Svet igrač decembra prihaja v Disneyjev Dreamlight Valley

Igralci se morda spomnite, da sta Disney in Gameloft septembra že napovedala to novo kraljestvo s tem napovednikom.

Igralci bodo našli nove like za interakcijo, vključno z Woodyjem in Buzzom Lightyearom. Poleg tega bo nova Star Path igralcem omogočila, da odklenejo povsem nove nagrade, tematsko zasnovane okoli najljubših igrač. Razvijalci Gameloft niso pripravljeni razkriti vseh podrobnosti, vendar so obljubili, da bo več informacij kmalu.

V duhu črnega petka pa je Gameloft napovedal tudi kopico sezonskih razprodaj. Ti visoki popusti ponujajo igralcem odlično priložnost, da izberejo standardno ali vrhunsko izdajo igre na številnih platformah.

Disney Dreamlight Valley je hibrid med življenjsko simulacijo in pustolovsko igro, bogato z nalogami, raziskovanjem in zanimivimi dejavnostmi, ki vključujejo Disneyjeve in Pixarjeve prijatelje, stare in nove.

Nekoč idilična dežela je bila dolina Dreamlight kraj, kjer so Disneyjevi in ​​Pixarjevi liki živeli v harmoniji – vse do pozabe. Nočno trnje je raslo po deželi in pretrgalo čudovite spomine, povezane s tem čarobnim krajem. Ker nimajo kam drugam, so se prebivalci doline »Sanjske svetlobe« umaknili za zaklenjena vrata Sanjskega gradu.

Zdaj je na tebi, da odkriješ zgodbe tega sveta in vrneš čarovnijo v Dreamlight Valley!

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: Disney / Gameloft

  • Kopirano v odložišče