Fortnite Update 20.10

Fortnite Update 20.10

Gašper Bakač | 06/04/2022 10:10
  • Kopirano v odložišče

Fortnite Update 20.10

Posodobitev Fortnite 20.10 prinaša veliko novih stvari, vključno z liki iz igre Assassin's Creed Valhalla, ostrostrelsko puško velikega kalibra, popravke manjših hroščev, izboljšani zmogljivosti idr.

Pri posodobitvi gre sicer za manjši popravek, vendar le ta vključuje nove preobleke, orožja in veliko bitko. Tukaj je povzetek vsega, kar je vključeno v posodobitev.

Bitka za Daily Bugle

title

Sile IO in sile Odpora so se krenile v veliko bitko pri The Daily Bugle na otoku. V bitki pomagate silam Odpora pridobiti nazaj ozemlje okrog The Daily Bugle-a. Na tem območju je večja verjetnost, da najdete in dobite redkejša orožja in pripomočke. Nad območje pa je bil prestavljen tudi NPC, Huntmaster Saber, ki vam bo med izpolnjevanjem nalog zagotovo težil.

Predelana ostrostrelska puška velikega kalibra

title

Ostrostrelska puška velikega kalibra je ponovno v igri. Predelana je bila z namenom za boj proti vozilom. Metki sedaj povzročajo več škode vsemu na štirih kolesih in gosenicah, kar naredi snajperico še posebej učinkovito proti tankom

Izbira jurišne puške

title

Pri tablah za donacije lahko sedaj prislužene zlate palice zapravite za podporo jurišni puški MK-Seven in Combat Assult Rifle. Tista, ki prej doseže zastavljeni cilj v donacijah ostane v igri in bo takoj dosegljiva v »zabojih presenečenja«, druga pa bo iz igre odvzeta.

Jetpacki in Spicy Chug Splashi

title

Jetpacki so nazaj, lahko jih poberete na vseh zrakoplovih. Nazaj pa so tudi Spicy Chug Splashi, ki poleg zdravja ali ščita dodajo še kratkotrajno zmožnost hitrejšega gibanja.

Povzetek popravkov za uravnoteženje

- Zmanjšana je škoda, ki sta jo povzročali Combat in Stinger SMG-ja;

- Zmanjšana je škoda, ki jo je Combat SMG delal zadetkom v glavo. Sedaj je količina škode, ki jo povzroči Combat SMG v glavo enaka škodi Stinger SMG-ja;

- Zmanjšana je škoda, ki sta jo povzročali MK-Seven in Combat Assult Rifle pri igralcih in strukturah;

- Tanki Titan in Cow Catcher-ji so bili odstranjeni iz tekmovalnih iger.

Odpravljeni znani hrošči

- Lestvica prikazuje pravo število zmag;

- Odpravljena je težava z nalogami Odpora, pri katerih igralci niso mogli napredovati v 2. teden nalog;

- Odpravljena je težava, ki je povzročila nestabilnost vozil med vožnjo po ravnem terenu;

- Ribolovna zbirka se ne ponastavi več med tekmami in pravilno shranjuje napredek.

- Odpravljena je težava, pri kateri so bile naloge prejšnje sezone prikazane kot sledene na HUD-u, če igralci niso imeli aktivirane druge naloge;

- Igralci lahko zdaj uporabljajo zipline med vetrnimi turbinami na otoku Windbreakers Island;

- Za ohranjanje optimalnega delovanja, bodo nekateri starejši ali nepodprti gonilniki zdaj pri zagonu Fortnite-a nastavljeni na privzet način delovanja.

Druga obvestila

- Ostrostrelska puška velikega kalibra ni dostopna v tekmovalnih igrah. 

- Zmagovalec MK-Seven Assault Rifle proti Combat Assault Rifle glasovanja/financiranja ne bo takoj umaknjen iz tekmovalnih iger

- The Daily Bugle ni napaden v takmovalnem načinu igre, vendar pa je Huntmaster Sabre na tej novi lokaciji.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir 1, Vir 2

  • Kopirano v odložišče