Izvirni otok igre Fortnite se bo ponovno vrnil v novi sezoni

Izvirni otok igre Fortnite se bo ponovno vrnil v novi sezoni

Alja Šavle | 28/10/2023 06:29
  • Kopirano v odložišče

Izvirni otok igre Fortnite se bo ponovno vrnil v novi sezoni

V igri Fortnite se bodo igralci vrnili na osnovni, a priljubljeni izvirni poligon - ali vsaj na njegove dele.

Informacije o tem, da se bo to zgodilo, so začele puščati že od začetka oktobra. Na sliki, ki je 10. oktobra zaokrožila po spletu, je bil prikazan Kado Thorne, zlobnež trenutne sezone igre Fortnite, ki stoji pred napravo, na kateri so izpisane številke 2018 07 12. To je datum, ko se je začela peta sezona prvega poglavja, ki je prvotnemu okoku Fortnite dodala puščavski biom in druge nove lokacije.

Trenutna sezona igre Fortnite (četrta sezona četrtega poglavja) se bo predvidoma končala 3. novembra. Po tem se pričakuje, da bo naslednja sezona igre do konca naslednjega meseca uključevala prvo Fortnite mapo - prvotne sezonske spremembe bodo najbrž dodane v sledečih tednih. Nato se bo igra Fortnite decembra s petim poglavjem popolnoma preusmerila v naslednji otok.

Izvirna mapa igre Fortnite je za igralce izredno nostalgična in ne spominja le na velik vzpon priljubljenosti igre battle royale, temveč tudi na nekatere njene najbolj nepozabne trenutke: izbruh vulkana, boj z velikanskimi mechami in prvo srečanje s Kevinom the Cubom.

Prva mapa igre Fortnite se bo vrnila 3. novembra 2023.

 

Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče