Katera preobleka ima največ slogov urejanja v igri Fortnite?

Katera preobleka ima največ slogov urejanja v igri Fortnite?

Goran Kužet | 25/05/2022 09:25
  • Kopirano v odložišče

Katera preobleka ima največ slogov urejanja v igri Fortnite?

Eden od glavnih elementov igre Fortnite je možnost igranja z vedno večjo skupino likov, s katerimi se igralec poistoveti. Epic Games to nadgrajuje z možnostjo, da igralci prilagodijo preobleke z različnimi slogi urejanja in tako pokažejo, kako edinstven je posamezen igralec. Zaradi tega se mnogi sprašujejo, katera preobleka je z največ stili urejanja v igri.

Obstajajo kože z veliko slogi urejanja, na primer komplet Goalbound s 3.200 slogi ali komplet Fourth Down s 3.700 slogi. Vse to je manj pomembno v primerjavi s kompletom superjunakov Boundless, ki ima skoraj neomejene kombinacije. Z možnostjo prilagajanja skoraj vsega na superjunaku lahko igralci resnično ustvarijo nekoga, ki v igri predstavlja njih same.

Boundless

title

Komplet Boundless igralcu omogoča, da v igri Fortnite ustvari svojega superjunaka. Obleke so na voljo v več različnih oblikah, ki jih lahko igralec kupi, vsaka pa ima enako število možnosti prilagajanja. Igralci imajo možnost prilagoditi lase, masko in vzorec samo za začetek. Igralci lahko izberejo tudi material, iz katerega bo izdelan njihov kostum ter barvo.

title

Čeprav ta druga sloga morda nimata takšnih možnosti prilagajanja kot Boundless, pa igralcem še vedno ponujata veliko možnosti izbire pri oblikovanju svojih likov in ekip.

Gridiron Gang

title

Goalbound Set

title

Ker igra Fortnite vedno dodaja nove kozmetične dodatke, ni znano, kdaj bo izšla naslednja najbolj prilagodljiva preobleka.

 

Članek povzet po: vir

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče