10 najboljših igričarskih ponudb za črni petek

10 najboljših igričarskih ponudb za črni petek

Alja Šavle | 24/11/2023 10:38
  • Kopirano v odložišče

10 najboljših igričarskih ponudb za črni petek

Ob dnevu norih cen smo pregledali najbolj ugodne akcije za nakup konzol, računalnikov in igričarskih dodatkov. Zbrali smo seznam desetih najboljših ponudb, ki jih lahko izkoristite že danes ob nakupu preko spleta ali v trgovini.

1. PLAYSTATION PS5 C Chassis po 429,99 €

Izkusite bliskovito hitro nalaganje iger s pomočjo ultra hitrega SSD, poglobljeno igralno izkušnjo s čutnim odzivom, 3D zvok in popolnoma nov generacijo neverjetnih PlayStation iger.

title

2. PS5 Dualsense Controller, roza po 39,99 €
Z novim inovativnim igralnim ploščkom PS5, ki se ponaša s čutnim odzivom in dinamičnimi sprožilnimi učinki izkusite pristnejšo in izjemno realistično igričarsko izkušnjo.

title

3. Nintendo Switch OLED z belimi kontrolerji po 365,00€
Nintendo Switch je pravcati biser v širokem oceanu igralnih konzol. Je več kot le prenosna ali domača konzola, je pravi spremljevalec, ki omogoča igranje kjerkoli in kadarkoli.

title

4. Nintendo Switch Joy-Con 2-delni set neon rdeča/neon modra po 67,49 €
Komplet dveh ploščkov Joy-Con (levo/desno) v svetlih barvah. S posebno realistično funkcijo HD vibriranja. V Joy-Conu je tudi infrardeča kamera za premikanje (desno), ki z prepoznati obliko, gibanje in oddaljenost predmetov.

title

5. Po želji sestavljeni gaming računalniki za 150 € ceneje
Izberi svoje dele in profesionalcem prepusti sestavo računalnika. Vsak Balixov gaming računalnik je zmožen poganjati najnovejše videoigre in doseči izjemne vizuale.

title

6. AOC gaming monitor Q27G2E/BK po 184,90 €
AOC Q27G2E/BK ponuja 27-palčno ploščo VA z ločljivostjo QHD, ShadowControl in superkontrastnim razmerjem 3000:1. Uživajte v odzivnem igranju s prilagodljivo sinhronizacijo brez zatikanja, frekvenco osveževanja s 144 Hz na 155 Hz, 1 ms MPRT in nizkim vhodnim zamikom za zmanjšanje zamegljenosti gibanja in vhodno-izhodne zakasnitve.

title

7. Tipkovnica Razer Huntsman Clicky Optical Switch, US po 99,99 €
Razer Huntsman Mini je kompaktna igralna tipkovnica v 60% velikosti standardne tipkovnice. Ponaša se z optičnimi stikali Razer Clicky Optical Switch, ki ponujajo čvrst, klikast in taktilen odziv. Vsebuje tudi RGB osvetlitev Razer Chroma, snemljiv USB-C kabel in notranji spomin za shranjevanje nastavitev.

title

8. RAZER Slušalke blackshark v2 pro po 109,99 €
Z možnostjo individualnega prilagajanja visokih, srednjih in nizkih frekvenc se 50 mm gonilnik obnaša kot trije gonilniki v enem. To se odraža v zvoku z bogatejšimi visokimi toni in močnim basom.

title

9. Logitech G502 Lightspeed brezžična miška po 99,99 €
Logitech G502 Lightspeed je izjemna gaming miška, primerna za prave igralce videoiger. Lightspeed je izjemno hitra in zanesljiva, njena zmogljivost pa je zaupanja vredna. Ponaša se s senzorjem naslednje generacije HERO 16K in je združljiva s funkcijo za brezžično polnjenje Powerplay.

title

10. Prenosni računalnik LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ACH6 (82K200BQSC) po 749,99 €
Stopite na najvišjo raven elitnega igranja iger z vrhunskimi mobilnimi procesorji AMD Ryzen 5000 serije H in najnovejšimi grafičnimi procesorji NVIDIA®GeForce RTX. IdeaPad Gaming 3 zagotavlja največjo vrednost kot večnamenski računalnik in vam omogoča, da igrate tako hitro in vozite tako močno kot profesionalci, z izjemno hitrim 120Hz FHD IPS zaslonom.

title
  • Kopirano v odložišče