Nekdo dejansko snema film z naslovom Barbenheimer

Nekdo dejansko snema film z naslovom Barbenheimer

Alja Šavle | 08/11/2023 10:50
  • Kopirano v odložišče

Nekdo dejansko snema film z naslovom Barbenheimer

Po poletju polnem kostumov, mešanih slik likov, memov in še česa drugega se je nekdo odločil posneti dejanski film z naslovom Barbenheimer. Ker je Barbie skupno zaslužila 1,38 milijarde ameriških dolarjev, Oppenheimer pa okoli 945,38 milijona, je morda zdaj pravi čas za ponovno vrnitev žanra parodije.

Magnat na področju filmov B-kategorije Charles Band (Puppet Master) se je domislil zgodbe, ki združila popkulturnega velikana Grete Gerwig s skrbno izdelano biodramo Christopherja Nolana.

Načrtovani film, ki se ponaša s sloganom "D-Cup, A-Bomb" (D-košarica, A-bomba), želi povedati zgodbo Dr. Bambi J. Barbenheimer, briljantne znanstvenice in igrače, ki živi v Dolltopiji, svetu neskončnih poletij in zabav na plaži s fantom Twinkom Dollmanom.

Dr. Barbenheimer se zaradi krutega ravnanja, ki so ga plastične punčke deležne s strani človeških otrok, odpravi v resnični svet, kjer izkusi človeštvo v svoji najhujši obliki, in se seveda odloči izdelati jedrsko bombo, da bi ga uničila.

»To je 100-odstotno resnično," je Band povedal za portal Hollywood Reporter. "Je pa to tudi priložnost, da se zabavamo z bizarnim spojem teh dveh filmov ter kombinacijo Barbine igrivosti in Oppenheimerjeve temačnosti. Če to zmešaš skupaj, dobiš priložnost za črni humor.«

title

Pravice za film, ki je v pripravi od avgusta, so trenutno naprodaj na ameriškem filmskem trgu. V kolikor se zgodba tudi posname bomo končno spet deležni parodije v pravem pomenu besede, kot smo jo videli v filmih Scary Movie - film, da te kap ali Vampirji so bedni (Vampires Suck).

 

Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče