Overwatch 2 in Prime Gaming povzročata polemike zaradi vključitve Pink Mercy

Overwatch 2 in Prime Gaming povzročata polemike zaradi vključitve Pink Mercy

Alja Šavle | 24/03/2023 11:17
  • Kopirano v odložišče

Najnovejše sodelovanje med Overwatch 2 in Prime Gaming povzroča polemike zaradi vključitve Pink Mercy

V igro Overwatch 2 prihaja nov paket Prime Gaming, ki naj bi naročnikom Amazon Prime odklenil najbolj iskani skin v igri. Novi napovednik Amazon Prime paketa vključuje "povsem nove nagrade", med katerimi se ja znašla tudi Pink Mercy.

Pink Mercy, ena najredkejših preoblek v igri Overwatch in naj bi bila vključena v Amazonov digitalni paket. Pink Mercy je bil poseben časovno omejen skin, ki so ga igralci lahko pridobili le z donacijo 15 dolarjev fundaciji za raziskovanje raka dojk. Skin je bil na voljo le od 8. do 21. maja 2018 in od takrat ga igralci ne morejo več dobiti, zaradi česar je preobleka postala ena izmed najbolj priljubljenih doslej.

Ob razkritju novega Amazon paketa pa so bili igralci zmedeni, saj so v napovedniku zasledili posnetek rozaste Mercy.

"Predstavljajte si, kako smešen bi bil opis skina: Dobiš ga z donacijo fundaciji za raziskovanje raka dojk ali iz Amazon Prime dropov'," je ironično zapisal najbolje ocenjeni komentar na podredditu, ki se odziva na napovednik. Mnogi igralci so tudi prepričani, da bi bila s tem razvrednotena preobleka in njeno prvotno sporočilo.

title

A zgleda, da je Blizzard pretehtal odzive igralcev, saj se zdi, da skin Pink Mercy ni vključen v nov paket Prime Gaming, ki vključuje le preobleko Epic Circus Junkrat. Originalni videoposnetek je bil kmalu po tem, ko se je v skupnosti pojavil negativen odziv, odstranjen s Twitterja, čeprav podjetje Prime Gaming zadeve ni komentiralo.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče