Spoznajte domnevno igralsko zasedbo televizijske serije Harry Potter na HBO Max

Spoznajte domnevno igralsko zasedbo televizijske serije Harry Potter na HBO Max

Goran Kužet | 18/04/2023 08:46
  • Kopirano v odložišče

Spoznajte domnevno igralsko zasedbo televizijske serije Harry Potter na HBO Max

Podjetje Warner Bros. Discovery je pred kratkim napovedalo ponovni zagon Harryja Potterja v obliki televizijske serije, kar je razdelilo ljubitelje Potterja. Medtem ko so nekateri oboževalci navdušeni nad serijo, ki obljublja zvesto priredbo knjig, drugi menijo, da kultnih filmov in igralcev nikakor ni mogoče nadomestiti.

Serija bo imela sedem sezon, vsaka bo posvečena eni knjigi iz serije, izšla pa bo na Maxu, prej znanem kot HBO Max. Medtem ko Warner Bros. Discovery še ni objavil igralske zasedbe, se govorice o novi zasedbi pojavljajo po vsem spletu.

Na TikTok-u lahko najdemo tudi zelo zabavna predvidevanja in kombinacije možnih igralcev, tudi takšna bolj šaljiva kot sta Capaldi in Ed Sheeran v vlogi dvojčkov Weasley.

 

Uporabnik storitve TikTok, ki trdi, da ima ekskluzivne informacije o televizijski seriji o Harryju Potterju, je delil imena igralcev, ki bi lahko igrali glavne like v seriji.

Spodaj je predstavljen seznam domnevnih igralcev, za katere se govori, da bi lahko zaigrali v seriji.

Toby Woolf kot Harry Potter

title

Britanski igralec Toby Woolf naj bi po besedah Daniela Radcliffa upodobil naslovnega čarovnika. Mladi igralec je pred tem sodeloval v serijah The Last Post, Summer of Rockets in Pistol. Nastopil je tudi v filmu Rare Beats iz leta 2019.

Joshua Pickering kot Ron Weasley

title

Če gre verjeti govoricam na TikToku, bo Joshua Pickering v vlogi Rona Weasleyja zamenjal Ruperta Grinta. Pickering je znan po vlogi Jacka v filmu Odkritje čarovnic in Johna v filmu Peter Pan in Wendy.

Bronte Carmichael kot Hermione

title

Bronte Carmichael bi lahko odigrala vlogo Hermione Granger in tako nadomestila priljubljeno Emmo Watson. Carmichaelova je britanska igralka, ki je že prej nastopila v številnih oddajah. V filmu Andor je igrala Mon Mothmino hčerko Leido, v Disneyjevem Christopher Robin pa Madeline Robin. Igralka je nastopila tudi kot ena od little birds lorda Varysa v Igri prestolov in v BBC-jevi priredbi Great Expectations.

Adam Driver kot Robaus Raws

title

Legendarni igralec Alan Rickman se je s svojo izjemno vlogo v filmih kot Robaus Raws zapisal v srca oboževalcev. Govori se, da naj bi vlogo ponudili še enemu odličnemu igralcu, Adamu Driverju.

Tom Felton kot Lucius Malfoy

title

Po poročanju naj bi Tom Felton, ki je v filmski seriji odlično odigral vlogo Draca Malfoya, v televizijski seriji nastopil kot njegov oče Lucius Malfoy. Če se novica izkaže za resnično, bodo oboževalci veseli, da se bo igralec vrnil v franšizo v novi vlogi.

Blair Underwood kot Albus Dumbledore

title

Po govoricah naj bi bil Blair Underwood ravnatelj Bradavičarke. 58-letni igralec je gledalce že navdušil s svojimi vlogami v seriji Agenti S.H.I.E.L.D.-a, When They See Us, in Three Woman.

Helen Mirren kot profesorica McHudurra

title

McHudurra je eden od najbolj priljubljenih likov v seriji, Maggie Smith pa je v vlogi profesorice odigrala nepozabno vlogo. Helen Mirren, priznana igralka, ki trenutno igra v filmu 1923, naj bi v televizijski priredbi oživila lik.

Novi igralci bodo nedvomno morali zapolniti precej velike čevlje. Zdaj počakajmo na uradno potrditev studia Warner Bros. Discovery, da bomo izvedeli, kdo bo dejansko postal del čarovniškega sveta. Mislim, da od vseh domnevnih igralcev bi še najraje videl Adama Driver-ja kot Raws-a.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče