Ali One Piece prihaja v Fortnite?

Ali One Piece prihaja v Fortnite?

Goran Kužet | 05/05/2023 13:37
  • Kopirano v odložišče

Ali One Piece prihaja v Fortnite?

V igri Fortnite ne manjka kozmetike z motivi animejev, začenši z Narutom, ki so mu sledili My Hero Academia, Dragon Ball in Attack on Titan. Izjemno priljubljen anime s piratsko tematiko One Piece pa je za zdaj še odsoten.

Glede na število animejev, ki smo jim že bili priča, pa prihod One Piece sploh ni tako daleč od realnosti. Zanimanje za to idejo se je znova povečalo, ko je rudar podatkov in ustvarjalec vsebin HYPEX izjavil, da bi lahko bila tema četrtega poglavja tretje sezone džungla.

Luffyja in posadko pogosto vidimo, kako raziskujejo džunglo, HYPEX pa je namignil, da bi zelo užival, če bi to bil znak morebitnega sodelovanja. To je bilo objavljeno pred desetimi dnevi na Twitterju, vendar je bolj želja kot uradna uhajanja iz četrtega poglavja, ki jih ustvarjalec običajno objavlja. Ima pa prav, saj bi bila uporaba Luffyjevih sposobnosti ali sposobnosti drugih likov na otoku zelo zabavna.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče