Game Gang Show se aprila vrača na Gospodarsko razstavišče

Game Gang Show se aprila vrača na Gospodarsko razstavišče

Alja Šavle | 03/12/2023 10:43
  • Kopirano v odložišče

Game Gang Show se aprila vrača na Gospodarsko razstavišče

Največji digitalno-zabavni festival v Sloveniji se vrača. Game Gang Show 24 bo na sporedu od 5. do 7. aprila na Gospodarskem razstavišču. Na voljo so tudi že FIRST MINUTE vstopnice po posebni akcijski ceni, ki bo na voljo le nekaj dni.

Na prvem Game Gang Showu je festival v skupno treh dneh obiskalo okoli 7.000 navdušencev nad video igrami ter spletno in popularno kulturo. Poleg velikih domačih e-športnih imen, ekip in posameznikov, kot so večkratni državni in balkanski prvaki v Valorantu in League of Legendsu Diamant Esports in celo nekdanji LEC igralec Tim “Nemesis” Lipovšek, so se dogodka udeležili tudi cosplayerji, ki se oblačijo v kostume likov iz animejev in video iger.

Naša ekipa je poročala o najboljših kostumih Cosplay tekmovanja in o zmagovalcih e-športnih turnirjev, ki so potekali na dogodku.

Na Game Gang Show 24 se bodo ponovno vrnili e-športi, vplivneži, cosplay, navidezna resničnost, retro in expo območje, izobraževalne vsebine, umetniki, namizne igre, simulatorji, robotika, glasba, najnovejša igričarska oprema in še več.

Game Gang Show 24 bo potekal od 5. do 7. aprila 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vstopnice so že na voljo na uradni spletni strani dogodka.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče